Strak – Moderne bouwstijl

La Casa ook  voor een Strak – Moderne bouwstijl

Gaat uw voorkeur naar een moderne bouwstijl kies dan voor de professionaliteit van La Casa . Hieronder vindt u heel wat voorbeelden van exclusieve strakke moderne woningen die wij hebben gerealiseerd.

 

 

Moderne woning laten bouwen

Een strakke of hedendaagse woning in moderne bouwstijl realiseren met  “LA  CASA”   is kiezen voor exclusiviteit en duurzaamheid. Wij doen er samen met U alles aan om dit waar te maken. U bent voor ons in de samenwerking de sleutel tot weer een tevreden klant.

Wij denken met u mee

Naargelang uw wensen, naargelang de projectontwikkeling zich voordoet, naargelang de werfomstandigheden en stabiliteitsstudies voor uw moderne stijl zich uitwijzen, zal uw bouwproject, in rijp en nauw overleg met U als klant, worden uitgewerkt door ons. Nadat wij het architectenplan hebben ontvangen, starten wij met het visualiseren van uw project.

Geen stijl is ons vreemd, Amerikaans, Farmers, Pastorijstijl, Strak, modern … kortom geen project is ons te klein of te groot. Met onze vrije medewerkers, architecten, tekenaars, ingenieurs, studiebureaus en aannemers, hebben wij meer dan 40 jaar ervaring verzameld.

Een  “JA”  bij ons is een “ZEKERHEID” voor U.

Contacteer ons

Droom je van een strakke woning in moderne bouwstijl kies dan voor La Casa. Contacteer ons voor meer informatie op gsm: 0032 (0) 476 97 41 68 of stuur een mailtje naar dirk@lacasahoutbouw.be.

Interessante pagina’s:

Woningbouw  –  Villabouw  –  Massieve houtbouw  –  Houtskeletbouw  –  Chaletbouw  –  Bijgebouwen  –  Tuinhuizen  –  Cottage  –  Poolhouse  –  Stallen  –  Carports  –  Utiliteitsbouw

 

Modern bouwen nieuws

Kies voor modern bouwen en bouw vandaag aan het huis van morgen

Meer dan ooit is modern bouwen gelijk aan duurzaam bouwen. Eén manier om modern te bouwen is door te kiezen voor alternatieve bouwtechnieken zoals bouwen met leem. Leem is een van de oudste bouwmaterialen die er bestaan. Bovendien biedt dit natuurlijk product talloze voordelen. Zo is leem niet alleen warmte- en vochtregulerend, maar is het tegelijkertijd ademend, brandwerend en geluiddempend. Zo ziet u maar, in moderne woningen kan u dus best een gezond leefklimaat nastreven.

Modern interieur

Een modern interieur kan je op verschillende manieren bereiken in je woning. Hier verzamelen wij foto’s, tips, informatie en inspiratie voor moderne interieurs. Blader door onze artikels voor unieke ideeën.