Chaletbouw

Interesse om een chaletbouw te realiseren? Wilt u een chalet bouwen? Dan zit je hier goed bij La Casa. Hieronder vindt u chaletbouw voorbeelden die wij hebben gerealiseerd.

 

Chaletbouw op maat met realiseren met La Casa

U bent al  BINNEN  IN  UW  WONING  nog voor ze gebouwd is en nog voor de productie of de werf aanvangt! Met onze 3-dimensionale projectvoorstelling, voorkomen wij teleurstellingen en ontluiken tussen ons en de klant, erg leuke ideeën, DAT is nu net 1 van de meerwaarden die wij U aanbieden en waarom U voor ons gekozen heeft.

Chalets bouwen is de specialiteit van La Casa. Wij doen er samen met U alles aan om dit waar te maken. U bent voor ons in de samenwerking de sleutel tot weer een tevreden klant. Reeds van in het begin van de chaletbouw bent U betrokken bij het ontwerp en de plannen. Nadat wij het architectenplan hebben ontvangen, starten wij met het visualiseren van uw project. Met onze vrije medewerkers, architecten, tekenaars, ingenieurs, studiebureaus en aannemers, hebben wij meer dan 40 jaar chaletbouw ervaring verzameld.

Chaletbouw door de professionals

Naargelang uw wensen, naargelang de projectontwikkeling zich voordoet, naargelang de werfomstandigheden en stabiliteitsstudies voor uw project uitwijzen, zal uw project, in rijp en nauw overleg met U als klant, worden uitgewerkt door ons. “LA  CASA”  chaletbouw specialisten team, in MASSIEVE   HOUTBOUW of in SKELET  houtbouw. La Casa bouwt niet alleen nieuwe chalets, maar voorziet oudere chalets ook van een modernere toets.

Chalet bouwen? Contacteer ons

Wilt u een chalet laten bouwen? Contacteer ons voor meer info of een afspraak bel:  0032 (0) 476 97 41 68 of stuur een mail naar : dirk@lacasahoutbouw.be.

Tags:

BijgebouwenTuinhuizenCottagePoolhouses StallenCarportsUtiliteitsbouwWoningbouwVillabouwMassieve houtbouwHoutskeletbouw