Page
Altijd uw droom trapleuning bij LEUNINGvakman.be!

Altijd uw droom trapleuning bij LEUNINGvakman.be!

Het kiezen van de juiste trapleuning is essentieel voor de uitstraling van uw interieur. Bij LEUNINGvakman.be hebben we het zo eenvoudig mogelijk gemaakt om online uw ideale trapleuning te vinden, naar wens te configureren en online te bestellen. Binnen de unieke collectie trapleuningen bij LEUNINGvakman + de maatwerk opties slaagt u altijd wel!

Gericht zoeken en vinden. 

Als u al een specifiek idee heeft van wat u zoekt, kunt u gebruikmaken van handige productcategorieën, maar ook onze handige filter- en zoekfuncties. Hiermee kunt u bijvoorbeeld al onze zwarte trapleuningen selecteren, maar vervolgens ook nog snel filteren op zaken zoals vorm van de leuning, de bevestiging van de leuningdrager of de locatie (een trapleuning voor binnen of voor buiten). Dit helpt u om snel de trapleuningen te vinden die aan uw eisen voldoen.

Verken onze collectie

Misschien heeft u nog geen specifieke leuning in gedachten en wilt u gewoon inspiratie opdoen. Of weet u wel al dat u een ronde trapleuning wenst, maar heeft u nog geen idee over de specifieke kleur, of de exacte diameter. In dat geval kunt u onze volledige collectie trapleuningen verkennen onder de categorie “alle leuningen”. Hier vindt u verschillende leuning collectie, zoals bijv. alle trapleuningen die gebogen kunnen worden, alle trapleuningen geschikt voor buiten, alle vierkante trapleuningen, of zelfs een gerichte selectie leuningen per stijl zoals klassiek, modern & stoer.

Configureren.

Onze webshop is ontworpen met het oog op gebruiksvriendelijkheid. Het configureren van een trapleuning op maat & naar wens is nog nooit zo gemakkelijk geweest. Heeft u eenmaal de juiste trapleuning uitgekozen, dan kunt u op de product pagina met enkele klikken de perfecte leuning samenstellen. Hierbij kunt u niet alleen de lengte & het aantal leuningdragers kiezen, er is nog veel meer mogelijk!

Altijd op maat. 

Alle trapleuningen worden op maat vervaardigd in onze eigen werkplaats. Onze vakmannen zorgen ervoor dat uw leuning perfect past en voorzien deze van alle benodigde afwerkingen en een trapleuningset wordt altijd incl. alle benodigde bevestigingsmaterialen geleverd. Bij LEUNINGvakman.be bent u verzekerd van een trapleuning die perfect past. Ga vandaag nog op zoek naar uw droomtrapleuning en transformeer uw trap in een echte blikvanger!