Lekker warm buiten zitten bij lage temperaturen in een jacuzzi

De winter komt er aan, het wordt kouder buiten en iedereen gaat lekker warm met zijn allen binnen zitten. Maar waarom zou je met zijn allen binnen moeten zitten als je ook warm buiten kan zitten? Wij maken namelijk met deze paar handige manieren het buiten net zo warm als het binnen is.

Tuin bijgebouw

Een  tuin bijgebouw is een extra gebouwd gedeelte buiten het huis. Dit kan verschillen van alleen een overkapping tot aan een geheel apart gebouw. Er bestaan veel verschillende soorten, zo heb je tuin bijgebouwen als poolhouses, garages, carports, stallen, aan- en opbouw en veranda’s. we kennen een tuin bijgebouw het meest als een veranda. Een veranda is een aanbouw aan je huis en is bedoeld om buiten overdekt te kunnen genieten.

 

Terrasverwarming

Met een terrasverwarming heb je het buiten nooit meer koud. Een terrasverwarming zorgt ervoor dat de warmte op personen en objecten kan worden overgebracht doormiddel van infraroodstraling. Doordat niet de lucht eerst maar je huid en kleding eerst worden verwarmd is de gevoelstemperatuur een stuk hoger dan de luchttemperatuur. Houd er wel rekening mee dat terrasverwarming bij veel wind niet werkt!

 

Jacuzzi

Een jacuzzi is eigenlijk een andere benaming voor het woord bubbelbad. dit is een verwarmd bad. Mensen kopen een jacuzzi vaak voor buiten. Zodat je buiten met koude temperaturen lekker kunt genieten van het warme water. Door het gebruik van waterstralen en luchtbellen wordt een ontspannend effect gecreëerd.

 

Hottub

Je kan ook kiezen voor een hottub. Dit is net als een jacuzzi een verwarmd bad en wordt vaak alleen buiten geplaatst. Een hottub werkt op een natuurlijke basis en is vaak stukken goedkoper dan een jacuzzi. Dit komt omdat de hottub is voorzien van minder snufjes dan een jacuzzi.