Uncategorized
Waak voor slotenmakercriminaliteit! Controleer op licentie

Waak voor slotenmakercriminaliteit! Controleer op licentie

Het is altijd een goed idee om een betrouwbare, lokale slotenmaker te vinden, voordat je er in noodgevallen echt een nodig hebt. Misschien denk je dat wanneer je een slotenmaker online hebt gevonden, je niet te maken zult hebben met slotenmakercriminaliteit. Wat je niet weet is dat slotenmakercriminelen hun grootste doelgroep online vinden. Ze weten precies hoe ze online betrouwbaar moeten overkomen. Niet elke slotenmaker bezit een winkel; in feite zijn ze misschien helemaal niet getraind als slotenmaker. Daarom om te voorkomen dat je een oplichter of ongeschoold personeel inhuurt om jouw probleem op te lossen, moet je deze tips volgen voordat je er een huurt.

Vraag een offerte aan

Vraag een offerte wanneer je een slotenmaker belt. Informeer naar de materiaalkosten en arbeid. Het is ook een goed idee om te vragen naar factoren die de geschatte prijs kunnen veranderen. De slotenmaker kan om een foto van jouw slot vragen zodat zij je kunnen voorzien van een offerte.

Vraag vrienden om aanbevelingen

Bij het zoeken naar een goede slotenmaker kan het een goed idee zijn om jouw vrienden en familie om een aanbeveling te vragen. Het gebruik van een slotenmaker is heel gebruikelijk, en het is een veilige gok dat je misschien een vriend of twee hebt die een goede slotenmaker kan aanbevelen.

Vraag altijd om identificatie

Nadat je contact hebt opgenomen met de slotenmaker, moet je om identificatie vragen wanneer deze verschijnt. Let ook op het voertuig waarin ze rijden. Idealiter bevinden ze zich in een bedrijfsvrachtwagen of bestelwagen met de bedrijfsnaam duidelijk op de zijkant. Dit helpt verder te bewijzen dat het bedrijf legitiem is.

Controleer de licentie

Een geautoriseerde en gelicentieerde slotenmaker heeft een slotenmakeropleiding voltooid, een reeks examens ondergaan en is geslaagd en een diploma/ autorisatie heeft verkregen waarmee hij het vak kan uitoefenen. Slotenmakers met een vergunning maken meestal ook deel uit van een belangrijke slotenmaker die de handel reguleert en industrienormen uitvaardigt waaraan alle slottechnici zich moeten houden. Ze worden ook periodiek getest en getraind om nieuwe vaardigheden te leren, volgens de steeds veranderende eisen in de industrie. Ze zijn up-to-date met de nieuwste upgrades op het gebied van elektronische sleutels, biometrische sloten, smart beveiligingssystemen en alles daartussenin. Bel de erkende slotenmaker op om jouw sloten in het hele huis te upgraden.

Laat ze niet eerst boren

Als je jezelf buiten het huis hebt opgesloten en de slotenmaker meteen wilt boren, vraag hem dan om te vertrekken. De meeste professionele en betrouwbare slotenmakers hebben een reeks hulpmiddelen om jouw slot te openen. Meerderheid van huis sloten kunnen worden geopend door andere middelen dan boren. Dit is een veel voorkomende slotenmakerzwendel. Ze zullen je vertellen dat ze het slot moeten boren en vervangen. Kost je veel meer dan de oorspronkelijke genoteerde prijs.

Als laatst

Helaas zijn niet alle slotenmakers betrouwbaar en hebben ze goede bedoelingen. Zorg ervoor dat je alleen slotenmakers inhuurt die betrouwbaar zijn en die zijn aanbevolen door mensen die je kent en vertrouwt. Je kunt bovenstaande tips gebruiken om een goede loodgieter te herkennen. Controleer altijd op licenties, want dan ben je zeker dat je te maken hebt met een professional.