Pastorijstijl

Pastorijstijl

Droom je van een woning in pastorijstijl kies dan voor de professionaliteit van La Casa . Hieronder vindt u heel wat voorbeelden van exclusieve pastoriewoningen die wij hebben gerealiseerd.

 

 

Pastorijstijl bouwen met La Casa

Een exclusieve pastorijbouw realiseren? Kies dan  voor de exclusiviteit en duurzaamheid van La Casa. Bij het bouwen van een pastorijswoning in pastrorijstijl komt er heel wat bij kijken. Laat het bouwen over aan het team van La Casa, wij zullen met plezier uw pastorijwoning realiseren

We doen er alles aan om uw pastorijswoning in pastrorijstijl dit waar te maken. U bent voor ons in de samenwerking de sleutel tot weer een tevreden klant. Reeds van in het begin bent U betrokken bij het ontwerp en de plannen.

Nadat wij het architectenplan hebben ontvangen, starten wij met het visualiseren van uw pastorijwoning.

Bouw een pastoriehuis in vertrouwen

U bent al binnen in uw pastoriewoning  nog voor ze gebouwd is en nog voor de productie of de werf aanvangt! Met onze 3-dimensionale projectvoorstelling, voorkomen wij teleurstellingen en ontluiken tussen ons en de klant, erg leuke ideeën, DAT is nu net 1 van de meerwaarden die wij U aanbieden en waarom U voor onze pastorijstijl gekozen heeft.

Geen stijl is ons vreemd, geen project is ons te klein of te groot. Met onze vrije medewerkers, architecten, tekenaars, ingenieurs, studiebureaus en aannemers, hebben wij meer dan 40 jaar ervaring verzameld.

Een  “JA”  bij ons is een “ZEKERHEID” voor U.

Contacteer ons

Droom je van een pastoriewoning in pastorijstijl kies dan voor La Casa. Contacteer ons voor meer informatie op gsm: 0032 (0) 476 97 41 68 of stuur een mailtje naar dirk@lacasahoutbouw.be.

Interessante pagina’s:

Woningbouw  –  Villabouw  –  Massieve houtbouw  –  Houtskeletbouw  –  Chaletbouw  –  Bijgebouwen  –  Tuinhuizen  –  Cottage  –  Poolhouse  –  Stallen  –  Carports  –  Utiliteitsbouw