Uncategorized
houten huis bouwen

houten huis bouwen

Houten huis bouwen? Houtmassiefbouw  La-casa-houtbouw.be is een betrekkelijk nieuwe vorm van bouwen, die een aantal jaren terug in Vlaanderen is geïntroduceerd. La Casa houtbouw uit de kempen werkt over heel Belgie op dit gebied exclusief samen met één van de eerste importeurs van houtmassiefbouw. Bij een Houten huis bouwen of massiefbouw werken we met een structuur met massieve elementen, ontwikkeld voor hoogwaardige dragende toepassingen met zichtbaar werk.  Het is een snelle bouwmethode met heel wat prefab-mogelijkheden. Aangezien de structuur zichtbaar blijft dient hier geen extra afwerking  voorzien te worden, de afwerking is hoogwaardig.

 

Houten huis bouwen – Massief houten huizen

Houten huis bouwen? Massief houten huizen is voorbeelden en tips gezocht? Dan zit je hier goed! Gaat uw voorkeur naar massieve houten woningen  kies dan voor de professionaliteit van La Casa . Hieronder vindt u heel wat voorbeelden van exclusieve houten woningen die wij hebben gerealiseerd.

 

Massief houten huizen

Massief houten huizenLa Casa is gespecialiseerd in het bouwen van massief houten woningen. Houtbouw realiseren of een Houten huis bouwen met  “LA  CASA”   is kiezen voor exclusiviteit en duurzaamheid. Wij doen er samen met U alles aan om dit waar te maken. U bent voor ons in de samenwerking de sleutel tot weer een tevreden klant. Reeds van in het begin bent U betrokken bij het ontwerp en de plannen.

Nadat wij het architectenplan hebben ontvangen, starten wij met het visualiseren van uw project.

U bent al  BINNEN  IN  UW  WONING  nog voor ze gebouwd is en nog voor de productie of de werf aanvangt! Met onze 3-dimensionale projectvoorstelling, voorkomen wij teleurstellingen en ontluiken tussen ons en de klant, erg leuke ideeën, DAT is nu net 1 van de meerwaarden die wij U aanbieden en waarom U voor ons gekozen heeft.

Wonen in de warmte van hout !

Naargelang uw wensen, naargelang de projectontwikkeling zich voordoet, naargelang de werfomstandigheden en stabiliteitsstudies voor uw project uitwijzen, zal uw project, in rijp en nauw overleg met U als klant, worden massief houten huizen uitgewerkt door ons.

LA  CASA”  houtbouw specialisten team, in MASSIEVE   HOUTBOUW of in SKELET  houtbouw.

Contacteer ons

Droom je van Massief houten huizen kies dan voor La Casa. Contacteer ons voor meer informatie op gsm: 0032 (0) 476 97 41 68 of stuur een mailtje naar dirk@lacasahoutbouw.be.

 


Interessante pagina’s:

Woningbouw  –  Villabouw  –  Massieve houtbouw  –  Houtskeletbouw  –  Chaletbouw  –  Bijgebouwen  –  Tuinhuizen  –  Cottage  –  Poolhouse  –  Stallen  –  Carports  –  Utiliteitsbouw

 

Voordeel van massief houten woningen

In Vlaanderen is houtskeletbouw of houten woningen zeer populair geworden, veel gezinnen kiezen voor een Houten huis bouwen. Het voordeel van hout is dat het een relatief licht bouwmateriaal is. Dit vereenvoudigt het transport van zowel grondstof als bouwelement. Bovendien kan met een lichtere fundering worden volstaan; reden waarom bij het uitbreiden van gebouwen met een extra verdieping vaak gebruikgemaakt wordt van HSB. Tegenwoordig wordt in Vlaanderen houtskeletbouw veel toegepast voor het maken van gevel- en dakelementen. Nog een zeer belangrijk voordeel van houtskeletbouw is dat het gebruikmaakt van een duurzaam en volledig recyclebaar basismateriaal. Houten huis bouwen? Vraag ons een offerte.