Utiliteitsbouw

Utiliteitsbouw gezocht? Dan zit je hier goed, kies voor de professionaliteit van La Casa . Hieronder vindt u heel wat voorbeelden in Utiliteitsbouw die wij hebben gerealiseerd.

 

 

Utiliteitsbouw realiseren met La Casa

Een Utiliteitsbouw realiseren met “LA CASA” is kiezen voor exclusiviteit en duurzaamheid. Wij doen er samen met U alles aan om dit waar te maken. U bent voor ons in de samenwerking de sleutel tot weer een tevreden klant.

Wij denken met u mee

Naargelang uw wensen rond, naargelang de projectontwikkeling zich voordoet, naargelang de werfomstandigheden en stabiliteitsstudies zich uitwijzen, zal uw bouwproject, in rijp en nauw overleg met U als klant, worden uitgewerkt door ons. Nadat wij het architectenplan hebben ontvangen, starten wij met het visualiseren van uw project.

Geen stijl is ons vreemd, geen project is ons te klein of te groot. Met onze vrije medewerkers, architecten, tekenaars, ingenieurs, studiebureaus en aannemers, hebben wij meer dan 40 jaar ervaring verzameld.

Een “JA” bij ons is een “ZEKERHEID” voor U.

Contacteer ons

Is het jou droom om een Utiliteitsbouw te realiseren informeer dan bij La Casa. Contacteer ons voor meer informatie op gsm: 0032 (0) 476 97 41 68 of stuur een mailtje naar dirk@lacasahoutbouw.be.

Interessante pagina’s:

Woningbouw  –  Villabouw  –  Massieve houtbouw  –  Houtskeletbouw  –  Chaletbouw  –  Bijgebouwen  –  Tuinhuizen  –  Cottage  –  Poolhouse  –  Stallen  –  Carports  –  Utiliteitsbouw

Wat is Utiliteit

Utiliteit is vaak grootschaliger dan woningbouw de term omvat alle bouwwerken die geen woonbestemming hebben. Enkele voorbeelden zijn: Gebouwen om in te werken zoals fabrieken, kantoren, scholen en opslagruimtes of gebouwen voor commerciële dienstverlening zoals winkels en garages, restaurants, hotels, café’s ….De term utiliteit is afgeleid van het Engelse woord ‘utility’, dat ‘nut’ betekend. Hiermee wordt de kern aangegeven van utiliteitsbouw. De gebouwen die onder utiliteit vallen hebben een bepaald nut. Utiliteitsgebouwen kunnen door verschillende mensen worden gebruikt. Gebouwen die onder de Utiliteit vallen zijn vaak groot omdat ze door meerdere mensen tegelijk gebruikt kunnen worden.