Kosten besparen op interieur

Woont u sinds kort in uw nieuwe woning en wilt u graag genieten van een prachtige interieur in uw slaapkamer? Uw slaapkamer is één van de belangrijkste kamers in uw woning. Een slaapkamer moet rust uitstralen, dit is namelijk de kamer waar u heerlijk even gaat liggen om bij te komen van een lange dag. Belangrijke factoren voor een goede nachtrust zijn onder andere uw bed, matras, kussens, beddengoed en kleuren. Een kwalitatieve bed kost al snel veel geld. Wij hebben tips om te genieten van een prachtige en duurzame bed zonder al te veel geld kwijt te zijn.

Auping Auronde
Schaf een Auping Auronde aan en geniet van eigentijdse design. Als u op zoek bent naar optimaal slaapcomfort is een Auping bed ideaal. Een groot voordeel is dat de Auping Auronde helemaal naar persoonlijke behoefte is samen te stellen. Zo geniet u van een bed die u helemaal heeft laten maken naar wens. U zult dus nooit voor iets betalen wat u eigenlijk niet wilt hebben. U kunt zelf kiezen voor de kleur, een fijne matras en zelfs over de accessoires heeft u wat te zeggen. Hierdoor ligt u binnenkort op een fijne en unieke bed.

Kwaliteit voor een lage prijs
Als u op zoek bent naar een duurzame bed voor een aantrekkelijke prijs, dan kunt u bij Tom Smeenk terecht. Zij maken gebruik van een tweedehands Auping Auronde ombouw. Deze tweedehandse ombouw is wel helemaal als nieuw gespoten door een meubelspuiterij. Als u de ombouw combineert met Auping spiralen zal er een duurzame bed worden gecreëerd. De spiralen zijn ook tweedehands. De spiralen ondergaan wel een uitvoerige check voordat ze gebruikt worden. Dankzij de comfortabele en tijdloze uitstraling van de Auping Auronde kunt u jarenlang genieten van dit bed. Tom Smeenk kan u daarom Auping bedden aanbieden tot circa de helft van de nieuwprijs. Dat is nog eens besparen op uw interieur.