Page
Voeg waarde toe aan uw huis – bouw een veranda!

Voeg waarde toe aan uw huis – bouw een veranda!

Veel huiseigenaren willen waarde toevoegen aan de investering van hun huis, en een manier waarop dit gemakkelijk en redelijk goedkoop kan worden gedaan, is door het toevoegen van overdekte buitenruimtes, zoals een afgeronde veranda . Een strakke moderne veranda voegt niet alleen waarde toe aan uw huis, het verbetert ook de leefbaarheid van uw huis terwijl u er bent, waardoor u het hele jaar door extra leefruimte krijgt.

Bullnose veranda’s

Bullnose-dakbedekking is een traditioneel Australisch veranda-ontwerp dat een huis prachtig afwerkt en een grote esthetische waarde toevoegt. Bullnose-dakbedekking wordt veel gebruikt in regionale gebieden en wordt ook aangetroffen in Australische hoofdsteden op rijtjeshuizen en wordt nog steeds veel gezien in buitenwijken van de binnenstad.

Bullnose-veranda’s zijn rechtstreeks verbonden met de buitenkant van uw huis en lopen over het algemeen over de lengte van het huis. Ze kunnen worden gebouwd op het moment dat het huis wordt gebouwd, of later worden toegevoegd. De breedte van de afgeronde veranda wordt alleen beperkt door de beschikbare ruimte en kan zo breed zijn als vijf en een halve meter of zo smal als iets meer dan een meter.

De traditionele hoes voor een bullnose veranda is gebogen ijzer en kan in een breed scala aan kleuren worden geleverd om bij de andere kenmerken van uw huis te passen. Een colorbond verandadak kan oudere panden opfrissen, waardoor ze tegen een lage investering een tweede leven krijgen.

Een afgeronde veranda heeft uitstekende koeleigenschappen. In het verleden werden huizen in plaats van airconditioners gebouwd met een ronde veranda rondom om de hitte buiten te houden. Zelfs het plaatsen van een afgeronde veranda aan één kant van uw huis heeft onmiddellijke voordelen voor de binnentemperatuur van de kamers erachter en bespaart u geld op airconditioningkosten. Nu de elektriciteitsprijzen zullen stijgen, is een afgeronde veranda een veel duurzamere optie.

Tips voor het kiezen van een afgeronde veranda:

Zorg ervoor dat u voldoende hoogte heeft voor een afgeronde veranda – De minimale hoogte bij het huis is gemiddeld 2700 mm voor een volledig afgerond dak of 2400 mm voor een half afgerond dak. Factoren zoals de breedte van de veranda (hoe breder deze is, hoe hoger u nodig heeft) en het materiaal van het terras hebben invloed op de vereiste hoogte. We raden u aan advies in te winnen voor uw individuele omstandigheden.

Gebruik de aanbevolen afstand tussen de spanten van de bullnose – Zorg ervoor dat u de aanbevolen afstand voor de spanten van de bullnose gebruikt, aangezien deze het gebogen ijzer ondersteunen. Geen steun voor het strijkijzer kan leiden tot een verzakt dak.

Zelf een veranda bouwen of door iemand anders laten bouwen? – Sommige leveranciers van een afgeronde veranda kunnen u voorzien van een complete kit voor een afgeronde veranda , waarin u alles vindt wat u nodig heeft om uw afgeronde veranda te bouwen. Dit kan helpen de kosten laag te houden als je goed bent met een hamer.
Werk uw afgeronde veranda af met decoratieve houten onderdelen – Niets maakt een afgeronde veranda zo af als decoratieve houten beugels op de hoek van de veranda-stijlen. Evenzo maakt het installeren van fries of balustrade , als het veranda-terras verhoogd is, het uiterlijk van de veranda compleet en beschermt het kinderen tegen een val.

Lyrebird Enterprises – Bullnose veranda’s, raamluifels / raamluifels, houten carports, decoratieve houtproducten – gemaakt en eigendom van Australië
Lyrebird Enterprises is al meer dan 35 jaar expert in de vervaardiging van afgeronde verandaspanten, gebogen balken en andere gebogen spanten, deur- en raamluifels/raamluifels en een breed scala aan decoratieve houten veranda- en tuinproducten. uw buitenleven project. Wij bieden gespecialiseerde reproductie-, nieuw ontwerp- en productiediensten voor op maat gemaakte gebogen balken, kleine of grootschalige bouwprojecten en bieden een vrijblijvend eerste advies