Renoveer je keuken en maak van je oude keuken je nieuwe droomkeuken

Waarom een hele nieuwe keuken aanschaffen als je je oude keuken kan omtoveren tot die nieuwe droomkeuken die je altijd al hebt willen hebben voor een gegarandeerd lagere prijs? Precies, niet nodig dus! Een keuken is vaak een dure aanschaf, daarom wil je er zo lang mogelijk mee kunnen doen. maar wat nou als je je keuken echt helemaal zat bent en hij dringend toe is aan vervanging? Met deze handige tips tover jij je oude keuken in tot een nieuwe droomkeuken!

Houd het simpel!

Het renoveren van je keuken hoeft niet veel werk te zijn of veel geld te kosten. met een paar kleine simpele aanpassingen geef je je keuken al een geheel nieuwe uitstraling, waardoor het zal lijken alsof je een nieuwe keuken hebt aangeschaft. Denk bijvoorbeeld aan het vervangen van de keukendeurtjes, keukenkastjes of handgreepjes. Door deze kleine simpele aanpassingen heb je meteen een ‘’nieuwe’’ keuken.

Nieuw keukenblad

Het keukenblad is een belangrijk onderdeel van de keuken, het keukenblad bepaald voor een groot deel de uitstraling en sfeer van je keuken. Door alleen al het keukenblad te vervangen zal je keuken een hele nieuwe look krijgen.

 

Vervangen van de keukenkastjes

De keukenkastjes! Keukenkastjes geven je keuken echt sfeer. het geven van een nieuwe kleur of het vervangen van de fronten zorgt al voor wonderen. En wil je open keukenkastjes of gesloten keukenkastjes? Wil je keukenkastjes met deurtjes of keukenkastjes die je open kunt schuiven? Je kan er veel mee variëren.

 

Nieuwe tegeltjes doen wonderen!

Kunnen de tegeltjes op je achterwand wel een opknapbeurt gebruiken of zijn ze harstikke ouderwets? Het vervangen van tegeltjes doet meer wonderen dan je denkt. doe die lelijke oude tegels weg en laat je muur opnieuw stuken, geef hem een leuk kleurtje en bevestig een mooie glazen plaat op de achterwand.