villa bouwen

Villa bouwen?

Villa bouwen of Villabouw gezocht? Is een  moderne villa bouwen al jaren uw droom? Neem dan contact met Architect Gruwez. Wij kunnen uw droomvilla op maat bouwen. Iedere villa is namelijk anders, standaard is niet goed genoeg. Een villabouw op maat zeker wel. U hebt dan de zekerheid dat u in uw geval een prachtige villa krijgt naar uw wensen en behoeften.

Een villa bouwen met Architect Gruwez is kiezen voor ervaring.

Bij een Villa bouwen staan wij garant voor een totaalconcept op maat van onze klanten en gelijk welke bouwstijl. Dit betekent ook extra coördinatie, De bouwcoördinatie neemt ons bureau uiteraard van jullie over. Naast het bouwen van uw luxe villa kunnen we ook instaan voor de inrichting en ontwerpen van de tuin. Bij het bouwen van een luxe villa gaat u vast niet over een nacht ijs, daarom doe je best beroep op Architect Frank Gruwez.

Vrijstaande villabouw met volledige overdekt terras met houten balken

Wilt u een woning in landelijke stijl laten bouwen? Zoekt u een partner voor het bouwen van uw landelijk droomhuis? Dan bent u bij Villa bouwen Gruwezaan het perfecte adres. Wij verzorgen voor u het gehele traject van ontwerp van uw landelijk huis tot aan de oplevering.

Bij een Villa bouwen werkt Architect Gruwez volgens een totaalconcept, waarbij wij alles voor u regelen van de grootste tot de kleinste details, niets wordt aan het toeval overgelaten. Als architect voor luxe woningen verzorgen we veel meer dan enkel een goed uitgebalanceerd ontwerp.

villa bouwen

Een villa laten ontwerpen?

Is uw bouwdroom een huis in een Villa bouwen? Frank Gruwez realiseert het graag voor u! Frank is specialist in het ontwerpen van woningen in landelijke stijl. Landelijk bouwen of landelijk wonen is populairder dan ooit. Zowel bij nieuwbouw als renovatie merken we dat het merendeel van de bouwheren nog steeds kiest voor een klassieke bouwstijl. Misschien wilt u een landelijk huis bouwen met robuust metselwerk, een landelijke woning met mooie detailleringen, een rieten kap of hebt u andere landelijke ideeën? Architectenbureau Gruwez beschikt over jarenlange ervaring in de bouw van landelijke huizen!


Moderne architectuur

Bij moderne architectuur is niet alleen de manier van bouwen bepalend. Ook aspecten als vormgeving, technologie, transparantie en het gebruik van licht zijn een belangrijk onderdeel om tot moderne architectuur te komen. Architect Gruwez adviseert u graag over de realisatie van uw huis en de materialen die gebruikt moeten worden, we staan ook garant voor de volledige coördinatie, vanaf het ontwerp, het bouwen  tot en met oplevering. Frank Gruwez staat uw met raad en daad bij tijdens de bouw van uw modern huis.

U zult merken dat u voor het bouwen van eigentijdse woningen in Vlaanderen u werkelijk het beste kunt samenwerken met Gruwez. Wij ontwerpen villa’s in Oost Vlaanderen, West Vlaanderen, Brussel, Antwerpen, Brabant, Vlaams brabant, Limburg, Wallonie … tot Zuid Nederland.

Landhuizen ontwerpen doen wij met veel passie en harmonie

Bij een landelijke woning zijn de integratie in het landschap en de harmonie met de bestaande omgeving van essentieel belang. Het gaat hier veelal om karakteristieke panden, bijzondere huizen die een individuele benadering vragen. Een inzicht in de historiek, de bouwkundige en architectonische elementen is een must. Frank Gruwez, is uw partner als u de wens heeft om landelijk te gaan wonen .

Moderne en landelijke woningbouw

Moderne en landelijke woningbouw zijn twee verschillende stijlen van architectuur die vaak worden gebruikt bij het ontwerpen en bouwen van huizen. Moderne woningbouw richt zich op strakke lijnen, minimale decoratie en het gebruik van moderne materialen zoals glas, beton en staal. Landelijke woningbouw daarentegen heeft vaak een meer traditionele uitstraling met kenmerken zoals houten gevels, puntdaken en grote ramen.

Bij moderne woningbouw draait alles om eenvoud en minimalisme. Een modern huis heeft vaak een eenvoudige, geometrische vorm en er wordt vaak gebruik gemaakt van veel glas om een ​​open en lichtgevend gevoel te creëren. Moderne woningen zijn vaak ontworpen met duurzaamheid en energie-efficiëntie in gedachten en gebruiken vaak geavanceerde technologieën zoals zonne-energie, slimme huisautomatisering en regenwatersystemen.

Aan de andere kant is landelijke woningbouw meer gericht op het creëren van een warme en gezellige sfeer. Traditionele elementen zoals houten balken en bakstenen muren worden vaak gebruikt en er wordt veel aandacht besteed aan de details. Landelijke huizen hebben vaak grote tuinen en zijn omringd door groen.

Of u nu kiest voor moderne of landelijke woningbouw, het is belangrijk om een ​​ervaren architect te vinden die uw visie begrijpt en kan vertalen naar een uniek ontwerp dat past bij uw persoonlijke stijl en levensstijl.