info@seobureau.be

Moderne bouwstijl – Modern bouwen

Modern bouwen met La Casa

Kenmerkend aan modern bouwen is de bouwwijze en vormgeving van de huizen. Hieronder zie je enkele voorbeelden van moderne woningen.

 

Moderne woning realiseren

Modern bouwen met  “LA  CASA”   is kiezen voor exclusiviteit en duurzaamheid. Wij doen er samen met U alles aan om dit waar te maken. U bent voor ons in de samenwerking de sleutel tot weer een tevreden klant. Reeds van in het begin bent U betrokken bij het ontwerp en de plannen. Nadat wij het architectenplan hebben ontvangen, starten wij met het visualiseren van uw moderne woning.

U bent al binnen in uw moderne woning nog voor ze gebouwd is en nog voor de productie of de werf aanvangt! Met onze 3-dimensionale projectvoorstelling, voorkomen wij teleurstellingen en ontluiken tussen ons en de klant, erg leuke ideeën, dat is nu net 1 van de meerwaarden van modern bouwen met La Casa.

Hoe ziet een modern huis eruit?

Een moderne woning ziet er strak en minimalistisch uit. Dit betekend dat er beperkt gebruik gemaakt wordt van kleuren en decoratieve elementen, dit is uiteraard van toepassing op zowel de binnen- als buitenkant van een modern huis. Aan de buitenzijde wordt gekozen voor rechte muren en hoeken en industriële elementen zoals beton en effen platen. Dit type gevelbekleding brengt een duidelijke moderne sfeer met zich mee. Aan de binnenzijde wordt de lijn doorgetrokken in zowel muren, vormgeving als inkleding en meubilair. Er moet echter wel aandacht besteed worden aan het huiselijke en gezellige karakter van de woning. Ook een moderne woning dient een echt thuisgevoel te geven aan de inwoners.

Contacteer ons

Wil je modern bouwen of droom je van een moderne woning kies dan voor La Casa. Contacteer ons voor meer informatie op gsm: 0032 (0) 476 97 41 68 of stuur een mailtje naar dirk@lacasahoutbouw.be

Interessante pagina’s:

Woningbouw  –  Villabouw  –  Massieve houtbouw  –  Houtskeletbouw  –  Chaletbouw  –  Bijgebouwen  –  Tuinhuizen  –  Cottage  –  Poolhouse  –  Stallen  –  Carports  –  Utiliteitsbouw