Page
Voordelen van bedrukte tape

Voordelen van bedrukte tape

Pakketten, veel webwinkels hebben er dag in dag uit mee te maken. Natuurlijk wil je je bedrijf zo goed mogelijk op de kaart zetten en de klant binden, bijvoorbeeld door kortingscoupons te verstrekken voor de eerstvolgende aankoop. Maar ook de verpakking zelf is veelzeggend voor de klant. Is de verpakking direct herkenbaar voor de klant? Of heeft de klant werkelijk geen idee waar het pakketje van afkomstig is, bij afgifte door de pakketbezorger? Als bedrijf kun je er altijd voor een zachte prijs voor kiezen om wél direct zichtbaar te zijn voor de klant én je als bedrijf professioneel op de kaart te zetten.

Bedrukte tape perfect reclamemiddel

Het laten bedrukken van tape is een krachtige oplossing om je als bedrijf te onderscheiden met het pakket. De klant ziet in een oogopslag dat het pakket van jouw bedrijf afkomstig is en niet van een anonieme leverancier van een market website. Hiermee creëer je als bedrijf een stuk zekerheid en betrouwbaarheid richting de klant en professionaliteit.

Het gebruik van bedrukte tape is een bijzonder populair middel. Het bedrijfslogo is in alle kleuren te bedrukken. Dankzij het gebruik van bedrukte tape is het pakketje niet langer anoniem. En zelfs wanneer de verpakking bij het oude papier eindigt, of voor andere situaties hergebruikt wordt, komt het bedrijfslogo bij de gebruiker onder ogen. Naamsbekendheid groeit dus mede dankzij bedrukte tape.

Bedrukte tape met een boodschap

Naast bedrijfsprofilering kan bedrukte tape anderzijds ook een praktische functie bezitten. Wil je bijvoorbeeld een boodschap doorgeven, zoals ‘breekbaar’ of iets anders, dan kun je hier ook tape voor laten afdrukken.

Welke voordelen bedrukte tape nog meer kent lees je hier

Diverse tape soorten zijn te bedrukken met bedrijfsgegevens. Voor ieder type tape is dus een mogelijkheid op maat beschikbaar. Tape kent verschillende breedtes, lengtes en diktes.

  • PVC tape: dit is een zeer gangbare tape soort en wordt voor allerhande verpakkingen gebruikt
  • Papier tape: deze ecologisch verantwoorde tape kent een duurzame uitstraling en is van papier vervaardigd
  • Duct tape: voor zeer stevige hechting te gebruiken

Dit is een greep uit de mogelijkheden van bedrukte tape. Vrijwel iedere tape soort kan bedrukt worden. De tape zelf kent diverse kleuren, zoals bijvoorbeeld wit, bruin, zwart, grijs, naturel.

Bedrukte tape is eenvoudig online te bestellen, hoewel er soms wel vooraf overleg zal plaatsvinden met de designers van het bedrijf. Want hoe komt het logo bijvoorbeeld het beste uit op de tape? En blijft het logo netjes op de tape indien de tape strak aangetrokken wordt? Daarnaast staat niet iedere achtergrondkleur van de tape zelf bij het logo. Om tot een mooi eindresultaat te komen is soms afstemming met de designer(s) nodig. Zo kun je vooraf bijvoorbeeld een staal ontvangen van de tape indien gewenst.