Tuinhuizen

Tuinhuizen gezocht of tuinhuis kopen? Dan zit je hier goed bij La Casa! Wij leveren en plaatsen over heel Vlaanderen. Indien gewenst ontwerpen wij u tuinhuisje op maat.

Onze tuinhuizen zijn verkrijgbaar in verschillende houtsoorten!

Tuinhuizen op maat

tuinhuizenWij houden van kwaliteit en mooie opbergplaatsen in de tuin. Aangezien db bouwservice gespecialiseerd is in maatwerk, kunnen wij alle huizen op maat leveren in verschillende houtsoorten. Als u met ons een afspraak maakt bespreken wij u uw wensen en behoeften. db bouwservice staat voor 40 jaar Know How add your service!

Ons uitgebreid assortiment bestaat uit moderne tuinhuizen, kleine of grote tuinhuisjes alsook design tuinhuizen. Onze klanten kunnen kiezen uit een bestaand huisje of een tuinhuis op maat speciaal voor hen gerealiseerd.

Tuinhuis kopen bij La Casa

De huizen in de tuin van La Casa kunnen in elke tuin geplaatst worden. Wij hebben een ruime assortiment binnen ieders budget zodat we voor iedereen een perfect tuinhuis kunnen leveren. Of het gaat om een houten tuinhuis of een blokhut La Casa is uw partner als het gaat om een tuinhuis kopen.

La Casa verkoopt niet alleen nieuwe tuinhuizen, maar voorziet oudere chalets ook van een modernere toets.

Tuinhuis laten plaatsen

Alle tuinhuisjes worden door ons afgeleverd als een eenvoudige bouwpakket. Onze tuinhuizen kan u tevens bekijken in ons tentoonstellingspark. Wij leveren u tuinhuis en indien gewenst kan u het tuinhuis ook laten plaatsen door ons team.  Tuinhuisjes op maat gemaakt is al 40 jaar onze specialiteit

Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie over de mogelijkheden? Contacteer ons voor meer info of een afspraak bel:  0032 (0) 476 97 41 68 of stuur een mail naar : dirk@lacasahoutbouw.be

Tags:

Bijgebouwen  – CottagePoolhouses StallenCarportsUtiliteitsbouwWoningbouwVillabouwMassieve houtbouwHoutskeletbouw

 

Nieuws

Wij zijn bezig met het heraanleggen van ons nieuw demopark in Poederlee. De heropening is voorzien op 1 februari 2018!

Tuinhuis

Een tuinhuis is een relatief klein, eenvoudig bouwwerk dat is bedoeld om in een tuin te plaatsen. Doorgaans wordt een tuinhuisje gebruikt voor opslag, soms als hobbyruimte en ook wel als al dan niet tijdelijke woonruimte. Het heeft vaak de vorm van een klassiek huis met ramen en een puntdak.

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren