Bouwen
Houtskeletbouw op maat

Houtskeletbouw op maat

Houtskeletbouw op maat : LivingWood – Specialist in Houtskeletbouw op Maat

LivingWood, is jouw betrouwbare partner voor hoogwaardige houtskeletbouw op maat. Bij ons draait alles om het verwezenlijken van jouw droomhuis. Lees verder en ontdek waarom duizenden tevreden klanten voor ons hebben gekozen.

Maatwerk in Houtskeletbouw: De Bouwmethode van de Toekomst

Bij LivingWood geloven we in het bieden van een ervaring die verder gaat dan alleen bouwen. Onze unieke benadering van houtskeletbouw onderscheidt ons van de rest:

 • Maatwerk tot in de kleinste details: Jouw huis moet perfect zijn, en daarom bieden we volledig maatwerk. Van de indeling tot de afwerking, jij hebt de controle over elk aspect.
 • Energie-efficiëntie: Onze houtskeletbouw is niet alleen duurzaam, maar ook energiezuinig. Bespaar op lange termijn op je energierekeningen en draag bij aan een groenere toekomst.
 • Snelle Bouwtijd: Dankzij onze efficiënte bouwmethoden is jouw huis sneller klaar, zonder concessies te doen aan kwaliteit.
 • Professioneel Advies: Onze experts staan altijd voor je klaar om je te begeleiden en te adviseren tijdens het hele proces.

Waarom Houtskeletbouw?

Houtskeletbouw op maat is de toekomst van duurzaam bouwen. Hier zijn enkele redenen waarom je voor houtskeletbouw zou moeten kiezen:

 • Milieuvriendelijk: Hout is een hernieuwbare grondstof, wat betekent dat het de impact op het milieu vermindert. Kies voor een groenere levensstijl.
 • Energiezuinig: Onze houtskeletbouw biedt uitstekende isolatie, wat leidt tot lagere energiekosten.
 • Maatwerk: Jouw huis, jouw wensen. Met houtskeletbouw is vrijwel elk ontwerp mogelijk.
 • Snelheid: Houtskeletbouw is sneller dan traditionele bouwmethoden, wat betekent dat je eerder van je nieuwe huis kunt genieten.

Onze Diensten

Bij LivingWood bieden we een breed scala aan diensten om aan al jouw behoeften te voldoen:

 • Nieuwbouw: Van het ontwerp tot de oplevering, wij bouwen jouw droomhuis.
 • Uitbreidingen: Wil je je huidige woning uitbreiden? Wij hebben de expertise om dat mogelijk te maken.
 • Renovaties: Geef je oude huis een nieuw leven met onze renovatiediensten.
 • Advies: Onze deskundigen staan klaar om je te begeleiden bij het maken van de juiste keuzes voor jouw project.

Waarom Kiezen voor LivingWood?

 • Bewezen Expertise: Met jarenlange ervaring zijn we experts in houtskeletbouw.
 • Kwaliteit: We streven altijd naar de hoogste kwaliteitsnormen in elk project.
 • Betrouwbaarheid: LivingWood staat bekend om betrouwbaarheid en stiptheid.
 • Transparantie: Geen verborgen kosten of verrassingen. We houden je altijd op de hoogte.
 • Klanttevredenheid: Onze tevreden klanten zijn het bewijs van ons succes.

Contacteer Ons

Ben je klaar om jouw droomhuis werkelijkheid te laten worden? Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek. Bij LivingWood zijn we er om jouw visie te verwezenlijken.

LivingWood – Jouw Partner in Houtskeletbouw op Maat

 

Houtskeletbouw op maat

LivingWood, jouw specialist in maatwerk Houtskeletbouw op maat in Vlaanderen. In dit artikel duiken we dieper in op onze unieke aanpak en de voordelen van houtskeletbouw. Ontdek waarom steeds meer mensen kiezen voor de duurzaamheid en efficiëntie van deze bouwmethode.

Onze Passie voor Houtskeletbouw

Bij LivingWood hebben we een passie voor het bouwen van woningen en villa’s met behulp van houtskeletbouw. Het is onze specialiteit, en we streven ernaar om de verwachtingen van onze klanten te overtreffen. Wat maakt onze aanpak zo bijzonder?

Decennialange Expertise

Onze decennialange expertise in Houtskeletbouw op maat heeft ons tot ware meesters in het vak gemaakt. We begrijpen de nuances en uitdagingen van dit bouwproces als geen ander. Dit vertaalt zich in de hoogwaardige kwaliteit van onze projecten.

Ervaren Vakmensen

Bij LivingWood werken we alleen met ervaren vakmensen. Ons team bestaat uit gepassioneerde professionals die streeft naar perfectie in elk detail. Ze hebben de kennis en vaardigheden om maatwerkprojecten tot leven te brengen.

Volledig Uitgeruste Schrijnwerkerij

Onze schrijnwerkerij is uitgerust met de nieuwste technologieën en hoogwaardige materialen. Hier worden de bouwelementen met precisie vervaardigd, wat resulteert in woningen met uitstekende isolatiewaardes en duurzaamheid.

Voordelen van Houtskeletbouw

Waarom kiezen steeds meer mensen voor houtskeletbouw? Laten we eens kijken naar enkele van de voordelen:

1. Uitstekende Isolatie

Houtskeletbouw op maat staat bekend om zijn uitstekende isolerende eigenschappen. Dit betekent dat je in de winter geniet van een warme en gezellige woning, terwijl het in de zomer aangenaam koel blijft. Dit resulteert in aanzienlijke energiebesparingen.

2. Duurzaamheid

Hout is een hernieuwbaar materiaal, en onze bouwmethode is milieuvriendelijk. Bovendien gaat een houtskeletwoning lang mee, wat betekent dat je investering op lange termijn waardevol blijft.

3. Snelle Bouwtijd

Houtskeletbouw maakt een snelle bouwtijd mogelijk. Dankzij onze efficiënte aanpak kun je sneller in je nieuwe huis trekken en beginnen te genieten van alle voordelen.

Kies voor LivingWood

Bij LivingWood streven we naar perfectie in maatwerk Houtskeletbouw op maat. Onze decennialange expertise, ervaren vakmensen en hoogwaardige schrijnwerkerij maken ons de ideale keuze voor jouw project.

Kies voor duurzaamheid, kies voor kwaliteit, kies voor LivingWood voor jouw maatwerk Houtskeletbouw op maat project. Samen maken we jouw droomwoning werkelijkheid.