6 Redenen waarom je het best een gecertificeerde slotenmaker inhuurt!

 

Is het tijd om de sloten te vervangen en wil je een slotenmaker inhuren? Velen doen het beroep van een slotenmaker zonder te beschikken over de nodige certificaten. Hoe betrouwbaar is een onbevoegde slotenmaker? Lees verder om op de hoogte te zijn van de redenen voor het inhuren van een gecertificeerde slotenmaker

Hier staan 6 redenen op een rij voor het inhuren van een gecertificeerde slotenmaker.

  • Een gecertificeerde slotenmaker is speciaal opgeleidt

Een gecertificeerde slotenmaker is opgeleidt om dat beroep uit te oefenen. Door aan te tonen dat ze in bezit zijn van de vereiste diploma’s of certificaten neemt het vertrouwen van de klant toe. Sommige mensen doen het werk van een slotenmaker zonder er voor te hebben gestudeerd. Ook criminelen kunnen zich als een slotenmaker voordoen. Natuurlijk is niet elke ongeschoolde slotenmaker een crimineel maar neem altijd het zekere voor het onzekere. Laat je sloten altijd vervangen of repareren door een gecertificeerde slotenmaker.

  • Een gecertificeerde slotenmaker is verzekerd

Een gecertficeerde slotenmaker is bij een bond aangesloten. Hij is verzekerd waardoor je niet hoeft te vrezen dat je als opdrachtgever moet opdraaien voor onnodige kosten. Mocht het zijn dat er een beschadiging ontstaat tijdens het werken dan hoeft de eigenaar van de woning zich geen zorgen te maken over de kosten die betaald moet worden voor de reparatie. Bij een ongecertificeerde slotenmaker moet de eigenaar van de woning betalen voor herstel van de schade die de slotenmaker heeft laten ontstaan. Het is helemaal niet prettig om de schade te betalen die een ander heeft aangericht. Deze onverwachte kosten kun je liever vermijden door in zee te gaan met een gecertificeerde slotenmaker.

  • Een gecertificeerde slotenmaker kan meer dan alleen sloten vervangen

Een gecertificeerde slotenmkamer kan behalve sloten vervangen, herstellen of repareren ook beveiligingssystemen, bewakingscamerasystemen en kluizen installeren. Ze zijn in staat om eenvoudige tot geavanceerde alarmsystemen te installeren en kunnen omgaan met alle nieuwe technieken. Ook zijn ze bekend met de techniek waarbij de vingerafdruk gebruikt wordt als sleutel. Gecertificeerde slotenmakers blijven zich steeds ontwikkelen in hun vakgebied waardoor hun kennis en vaardigheden toenemen.

  • Een gecertificeerde slotenmaker is de crimineel een stapje voor

Een gecertificeerde slotenmaker heeft tijdens de training ook geleerd om veiligheid van huizen en voertuigen te evalueren en zelf een plan te ontwikkelen om die beter te beschermen tegen criminelen. Na een inbraak wordt altijd een slotenmaker ingeschakeld om de veiligheid van het huis te waarborgen. Ze geven adviezen en beveiligen het huis zodat potentiële criminelen worden verhinderd om hun slag te slaan.

.

  • Een gecertificeerde slotenmaker is legaal

Een gecertificeerde slotenmaker is inderdaad legaal want deze staat geregistreerd als ondernemer. Als een slotenmaker geregistreerd staat, worden de twijfels die je hebt over de achtergrond van zo een persoon weggewerkt. Je bent overtuigd dat je niet te maken hebt met een criminele slotenmaker. Je kunt altijd op de website op onderzoek uitgaan over de registratie van de slotenmaker.

  • Een gecertificeerde slotenmaker is altijd beschikbaar

Een gecertificeerde slotenmaker staat 24 uur per dag klaar om jouw van dienst te zijn. Het maakt niet uit welke tijdstip van de dag je hulp nodig hebt. Pleeg slechts een telefoontje en hulp is onderweg

Ben je op zoek naar een slotenmaker in Amsterdam voor het vervangen van sloten? Zorg ervoor dat hij een gecertificeerde slotenmaker is om onaangename verrassingen te voorkomen.