Houten garages of gewone garage laten bouwen

Een garage bouwen? Op zoek naar een houten garage dan zit je hier goed! Hieronder vind u heel wat voorbeelden van garages die wij hebben hebben geplaatst door de jaren heen.

 

 

Op zoek naar een houten garage?

Een houten garage maar ook gewone garages kunnen bij ons op maat gerealiseerd worden. Hier op onze website ontdekt u diverse soorten houten garages die we volgens uw wensen en behoeften kunnen afstemmen.  Wij weten als geen ander dat u voor het aankopen van een garage niet over één nacht ijs gaat en net daarom zit je past echt goed bij ons. “U” vraagt  =>  “WIJ” adviseren, ontwerpen, projecteren en realiseren, Maar vooral: “WIJ” LUISTEREN NAAR UW WENSEN

Houten garage op maat

Een houten garage op maat kopen kan bij ons aan een zeer  aantrekkelijke prijs. Wij hebben met onze vrije medewerkers, architecten, tekenaars, ingenieurs, studiebureaus en aannemers,  meer dan 40 jaar ervaring verzameld.  “LA  CASA”  houtbouw specialisten team is specialist in massieve houtbouw of skelet houtbouw maar ook in het ontwerpen en plaatsen van houten carages en carports.  Het soort hout, de ramen, de deuren, zelf het dak kan in onderling overleg samengesteld worden volgens uw wensen. De houtsoorten voor een houten garage kan bestaan uit bijvoorbeeld  eiken hout, red ceder hout, …  Geen enkele wagen hoeft in de kou te staan met een garage of carport op maat van La Casa.

Contacteer ons

Wilt u een houten of gewone garage laten bouwen? Contacteer ons voor meer info of een afspraak bel:  0032 (0) 476 97 41 68 of stuur een mail naar :dirk@lacasahoutbouw.be.

Tags:

BijgebouwenTuinhuizenCottagePoolhouses StallenCarportsUtiliteitsbouwWoningbouwVillabouwMassieve houtbouwHoutskeletbouw