Poolhouses

Interesse in het bouwen van een poolhouse? Hieronder vindt u heel wat voorbeelden van poolhouses die wij in het verleden hebben gerealiseerd.

 

Poolhouses op maat van db bouwservice

Naargelang uw wensen, naargelang de werfomstandigheden en stabiliteitsstudies voor uw poolhouse uitwijzen, zal uw project, in rijp en nauw overleg met U als klant, worden uitgewerkt door ons. Wij adviseren, ontwerpen, projecteren en realiseren, maar vooral wij luisteren naar uw wensen.

Wat zijn poolhouses

Poolhouses zijn bijgebouwen, dat organisatorisch en organisch bij een zwembad horen. Dit soort van bijgebouwen zijn sinds jaar en dag heel populair in Amerika, maar ook in Vlaanderen is het  een ware hype om deze gebouwen aan te leggen dichtbij het zwembad.  Een poolhouse kan dienen als opbergruimte  voor je tuinmateriaal of tuinmeubels in op te bergen maar het kan het evengoed stijlvol ingericht worden met een loungeset, designmeubels, bar of zelf een ingerichte keuken.

Een van de voordelen van een poolhouse is dat je tot heel laat samen met je vrienden kan genieten van een drankje of hapje dicht bij het zwembad. Kenmerkend aan deze bijgebouwen zijn de grote schuiframen die zorgen voor een optimale outdoor beleving en een maximale lichtinval. Heel wat mensen gebruiken hun poolhouse als een  een verlengstuk van hun woonkamer. Kortom het is altijd gezellig samenkomen en zowel in de winter als in de zomer kan je genieten van het buitengevoel.

Interesse in poolhouses

De plaatsing van een poolhouse kan bij ons eenvoudig en snel gebeuren.Wil je een bijgebouw op maat dat voldoet aan uw wensen en behoeften informeer dan bij db bouwservice. Contacteer ons voor meer informatie op gsm: 0032 (0) 476 97 41 68 of stuur een mailtje naar dirk@lacasahoutbouw.be.

Interessante pagina’s:

Woningbouw  –  Villabouw  –  Massieve houtbouw  –  Houtskeletbouw  –  Chaletbouw  –  Bijgebouwen  – Woningbouw –  Tuinhuizen  –  Cottage  –  Poolhouse  –  Stallen  –  Carports  –  Utiliteitsbouw