Carports

Carport gezocht, dan zit je goed bij db bouwservice. Wij leveren en plaatsen houten carports op maat in  verschillende houtsoorten. Hieronder vindt u heel wat voorbeelden

 

 

Houten Carport & combi kopen bij db bouwservice

Een carport is een overkapping waaronder men een auto beschermd tegen weersinvloeden, meestal bij een woonhuis. Het bijgebouw bestaat in de gebruikelijke vorm uit een overkapte parkeerplaats die losstaand of aangebouwd kan zijn uitgevoerd. Door de overkapping is jouw auto, motor, bromfiets of ander voertuig beschermd tegen weersinvloeden zoals regen, sneeuw en hagel. De zijkanten van een carport zijn geheel of gedeeltelijk open gelaten. Indien de houten carport helemaal dicht is gemaakt spreekt men over een garage. Door het ontbreken van wanden zal een autostalling of afdak voor auto’s over het algemeen lagere bouwkosten hebben dan een garage.

Een Houten carport voor meerdere voertuigen

Voor het kopen en plaatsen van een houten carport & combi ben je bij db bouwservice aan het juiste adres.  Wij beschikken over een groot assortiment overkappingen voor auto’s, de bijgebouwen zijn vrijblijvend te bekijken in ons demo park. Bij ons ben je verzekerd van de laagste prijsgarantie en meer dan 40 jaar ervaring.  Wanneer je zoals velen beschikt over twee voertuigen is een enkele port te klein en is het aangeraden om een dubbele te plaatsen.

Dankzij ons uitgebreide assortiment zal jou auto veilig en droog op je eigen oprit staan. Ons ervaren team komt de port bij je thuis leveren en indien gewenst plaatsen.

Contacteer ons?

Houten carport gezocht? Interesse om een auto overkapping te kopen kies dan voor de ervaring van db bouwservice. Wij leveren en plaatsen over heel Vlaanderen. Indien gewenst maken wij uw houten carport  op maat!

Contacteer ons voor meer informatie op gsm: 0032 (0) 476 97 41 68 of stuur een mailtje naar dirk@lacasahoutbouw.be.

Interessante pagina’s:

Woningbouw  –  Villabouw  –  Massieve houtbouw  –  Houtskeletbouw  –  Chaletbouw  –  Bijgebouwen  –  Tuinhuizen  –  Cottage  –  Poolhouse  –  Stallen  –  Carports  –  Utiliteitsbouw