Woningrenovatie

Woningrenovatie nodig? Zoek je de geschikte partner om je woning te renoveren? Dan zit je hier goed!

Woningrenovatie is onze specialiteit

woningrenovatieEen woningrenovatie realiseren met  “LA  CASA”   is kiezen voor exclusiviteit en duurzaamheid. Wij doen er samen met U alles aan om dit waar te maken. U bent voor ons in de samenwerking de sleutel tot weer een tevreden klant. Reeds van in het begin bent U betrokken bij het ontwerp en de plannen. Nadat wij het architectenplan hebben ontvangen, starten wij met het visualiseren van uw project. U bent al  BINNEN  IN  UW  WONING  nog voor ze gerenoveerd is en nog voor de productie of de werf aanvangt! Met onze 3-dimensionale projectvoorstelling, voorkomen wij teleurstellingen en ontluiken tussen ons en de klant, erg leuke ideeën, DAT is nu net 1 van de meerwaarden die wij U aanbieden en waarom U voor ons gekozen heeft.

“WIJ” LUISTEREN NAAR UW WENSEN

Geen verbouwing is ons vreemd, geen project is ons te klein of te groot. Met onze vrije medewerkers, architecten, tekenaars, ingenieurs, studiebureaus en aannemers, hebben wij meer dan 40 jaar ervaring verzameld. Een  “JA”  bij ons is een “ZEKERHEID” voor U. Voor elke renovatie kan u bij ons terecht. Geef u wensen aan ons door en samen zetten we een totaal renovatieplan voor uw woning op. We kunnen uw woning energiezuinig verbouwen. Daarmee komt u in aanmerking voor verschillende subsidies.

Contacteer ons

Bent u benieuwd wat de mogelijkheden zijn voor woningrenovatie? Bel of mail ons dan voor een afspraak of vul het contactformulier in.

Interessante pagina’s:

Woningbouw  –  Villabouw  –  Massieve houtbouw  –  Houtskeletbouw  –  Chaletbouw  –  Bijgebouwen  –  Tuinhuizen  –  Cottage  –  Poolhouse  –  Stallen  –  Carports  –  Utiliteitsbouw

 

Renovatie van woningen of huizen

Woningrenovatie of renoveren  komt uit het Latijn en betekend renovare of vernieuwen, met andere woorden het herstellen en wanneer nodig gedeeltelijk vernieuwen van een bestaande woning, waardoor het weer bruikbaar wordt naar de huidige maatstaven en normen. Wanneer een gebouw geheel wordt gesloopt en opnieuw wordt opgebouwd, spreken we van herbouw of vervangende nieuwbouw. Renovatie is het uitvoeren van activiteiten om een gebouw te laten voldoen aan moderne eisen vanuit wet- en regelgeving of aan een moderne vraagstelling inzake het gebruik (de functionaliteit) van een gebouw. Bij renovatie kunnen karakteristieke eigenschappen gecombineerd worden met moderne vernieuwingen. Een renovatie wordt veelal uitgevoerd door een aannemer of bouwbedrijf.