Traditioneel bouwen – Traditionele bouwstijl

Traditioneel bouwen met La Casa

Is traditioneel bouwen uw droom kies dan voor de professionaliteit van La Casa. Hieronder vindt u heel wat voorbeelden van exclusieve traditionele huizen die wij hebben gerealiseerd.

 

 

Traditioneel bouwen met  “LA  CASA”   is kiezen voor exclusiviteit en duurzaamheid. Wij doen er samen met U alles aan om dit waar te maken. U bent voor ons in de samenwerking de sleutel tot weer een tevreden klant.

Wij denken met u mee

Naargelang uw wensen, naargelang de projectontwikkeling zich voordoet, naargelang de werfomstandigheden en stabiliteitsstudies voor uw traditionele woning zich uitwijzen, zal uw bouwproject, in rijp en nauw overleg met U als klant, worden uitgewerkt door ons. Nadat wij het architectenplan hebben ontvangen, starten wij met het visualiseren van uw project. La Casa denkt met u mee en bouwt uw woning op traditionele bouwwijze. Wij vragen de bouwvergunning voor u aan en van zodra deze binnen is kunnen we beginnen met u bouwproject.

Geen stijl is ons vreemd, geen project is ons te klein of te groot. Met onze vrije medewerkers, architecten, tekenaars, ingenieurs, studiebureaus en aannemers, hebben wij meer dan 40 jaar ervaring verzameld.

Een  “JA”  bij ons is een “ZEKERHEID” voor U.

Bij traditioneel bouwen kan na het verlenen van de bouwvergunning meteen begonnen worden met graven en bouwen.

Contacteer ons

Droom je van een traditioneel bouwen kies dan voor La Casa. Contacteer ons voor meer informatie op gsm: 0032 (0) 476 97 41 68 of stuur een mailtje naar dirk@lacasahoutbouw.be.

Interessante pagina’s:

Woningbouw  –  Villabouw  –  Massieve houtbouw  –  Houtskeletbouw  –  Chaletbouw  –  Bijgebouwen  –  Landelijke hanglampen – Tuinhuizen  –  Cottage  –  Poolhouse  –  Stallen  –  Carports  –  Utiliteitsbouw