Stallenbouw

Stallenbouw gezocht dan zit je goed bij La Casa, wij bouwen stallen op maat volgens uw wensen, behoeften en budget.

Stallenbouw realiseren met La Casa

Een Stallenbouw realiseren met  “LA  CASA”   is kiezen voor exclusiviteit en duurzaamheid. Wij doen er samen met U alles aan om dit waar te maken. U bent voor ons in de samenwerking de sleutel tot weer een tevreden klant. Vanaf het moment dat we starten met het bouwen van uw stal bent U betrokken bij het ontwerp en de plannen. Nadat we een overeenkomst hebben gesloten, starten wij met het visualiseren van uw stal.

La Casa brengt exclusiviteit en duurzaamheid

U bent al binnen in uw stal nog voor hij gebouwd is en nog voor de productie aanvangt! Met onze 3-dimensionale projectvoorstelling, voorkomen wij teleurstellingen en ontluiken tussen ons en de klant, erg leuke ideeën, DAT is nu net 1 van de meerwaarden die wij U aanbieden en waarom U voor ons gekozen heeft.

Wij staan garant voor het bouwen, leveren en plaatsen van stallen, hallen of schuren die gebruikt kunnen worden als opslagplaats, als stalplaats voor runderen, kippenstallen, varkensstallen, geitenstallen, schapenstallen, paardenstallen,  … Naargelang uw wensen, naargelang de projectontwikkeling zich voordoet, naargelang de werfomstandigheden en stabiliteitsstudies voor uw project uitwijzen, zal uw project, in rijp en nauw overleg met U als klant, worden uitgewerkt door ons want uw stal bouwen daar gaat het om.

Wij bouwen uw stal

Met onze vrije medewerkers, architecten, tekenaars, ingenieurs, studiebureaus en aannemers, hebben wij meer dan 40 jaar ervaring verzameld in de stallenbouw. Wij zullen in samenspraak met u volgens uw wensen en behoeften de stal ontwerpen zelf bij het inrichting van de stal kunnen wij u adviseren.

Enkele voorbeelden van onze stallen

 

 

Contacteer ons

Wil je een Stallenbouw realiseren kies dan voor La Casa. Contacteer ons voor meer informatie op gsm: 0032 (0) 476 97 41 68 of stuur een mailtje naar dirk@lacasahoutbouw.be.

Interessante pagina’s:

Woningbouw  –  Villabouw  –  Massieve houtbouw  –  Houtskeletbouw  –  Chaletbouw  –  Bijgebouwen  –  Tuinhuizen  –  Cottage  –  Poolhouse  –  Stallen  –  Carports  –  Utiliteitsbouw