Skeletbouw – Houtskeletbouw

Een houtskeletbouw gezocht? Dan zit je hier goed bij La Casa want houten huizen realiseren is onze specialiteit.

(Hout) Skeletbouw realiseren met La Casa

Een exclusieve (Hout) Skeletbouw realiseren? Kies dan  voor de exclusiviteit en duurzaamheid van La Casa. Bij het bouwen van een massieve houten skeletbouw komt er heel wat bij kijken. Laat het bouwen over aan het team van La Casa wij zullen met plezier uw massieve woning realiseren

We doen er alles aan om uw houtbouw van begin tot einde tot in de puntjes te verzorgen. U bent voor ons in de samenwerking de sleutel tot weer een tevreden klant. Reeds van in het begin bent U betrokken bij het ontwerp en de plannen.

Nadat wij het architectenplan hebben ontvangen, starten wij met het visualiseren van uw houtbouw.

Een houtskeletbouw is een lage energiewoning

Een houten woning of houtskeletbouw is eigenlijk een passief huis  of een lage energiewoning.  Een zeer belangrijk voordeel van houtskeletbouw is dat het gebruikmaakt van een duurzaam en volledig recyclebaar basismateriaal en hout is een relatief licht bouwmateriaal.

Houtskeletbouw werd vroeger toegepast in gebieden waar veel hout beschikbaar was, of gebieden waar niet voldoende steenachtige materialen beschikbaar waren. De bekendste vorm is het vakwerk, dat sinds de middeleeuwen in Midden-Europa en op de Britse eilanden eeuwenlang de belangrijkste bouwmethode voor woonhuizen was. De dag van vandaag is houtbouw ook in Vlaanderen zeer populair geworden.

Voorbeelden van houtskeletbouw

 

 

Bouw in vertrouwen

U bent al binnen in uw houten skelet woning  nog voor ze gebouwd is en nog voor de productie of de werf aanvangt! Met onze 3-dimensionale projectvoorstelling, voorkomen wij teleurstellingen en ontluiken tussen ons en de klant, erg leuke ideeën, DAT is nu net 1 van de meerwaarden die wij U aanbieden en waarom U voor onze massieve houtbouw gekozen heeft.

Geen stijl is ons vreemd, geen project is ons te klein of te groot. Met onze vrije medewerkers, architecten, tekenaars, ingenieurs, studiebureaus en aannemers, hebben wij meer dan 40 jaar ervaring verzameld.

Een  “JA”  bij ons is een “ZEKERHEID” voor U.

Contacteer ons

Droom je van een houtskeletbouw kies dan voor La Casa. Contacteer ons voor meer informatie op gsm: 0032 (0) 476 97 41 68 of stuur een mailtje naar dirk@lacasahoutbouw.be .

Interessante pagina’s:

Woningbouw  –  Villabouw  –  Massieve houtbouw  –  Houtskeletbouw  –  Chaletbouw  –  Bijgebouwen  –  Tuinhuizen  –  Cottage  –  Poolhouse  –  Stallen  –  Carports  –  Utiliteitsbouw

Houtskeletbouw

Skeletbouw is een specifieke bouwmethode, waarbij de belastingen die op een gebouw werken, zowel de verticale als de horizontale, door een geraamte of skelet worden overgebracht naar de fundering. Gevels, muren en tussenwanden hebben alleen een ruimtescheidende functie. Houtskeletbouw, ook wel afgekort als HSB, is het toepassen van een houten draagconstructie (skelet of frame) in een gebouw.