Paardenstallen

Paardenstallen of paardenbox gezocht dan zit je goed bij La Casa, wij bouwen stallen op maat volgens uw wensen, behoeften en budget.

Paardenstal of box realiseren met La Casa

Een Paardenstal realiseren met “LA CASA” is kiezen voor exclusiviteit en duurzaamheid. Wij doen er samen met U alles aan om dit waar te maken. U bent voor ons in de samenwerking de sleutel tot weer een tevreden klant. Vanaf het moment dat we starten met het bouwen van uw stal bent U betrokken bij het ontwerp en de plannen. Nadat we een overeenkomst hebben gesloten, starten wij met het visualiseren van een prachtige paardenstal voor uw paarden want uw wil uiteraard ook het beste voor uw paarden, tegen een eerlijke en scherpe prijs.

La Casa brengt exclusiviteit en duurzaamheid

U ziet uw Paardenstal reeds voor ogen nog voor hij gebouwd is en nog voor de productie aanvangt, wij realiseren complete houten buitenstallen! Met onze 3-dimensionale projectvoorstelling, voorkomen wij teleurstellingen en ontluiken tussen ons en de klant, erg leuke ideeën, DAT is nu net 1 van de meerwaarden die wij U aanbieden en waarom U voor ons gekozen heeft.

Wij staat garant staat voor het bouwen, leveren en plaatsen van stallen, hallen of schuren die gebruikt kunnen worden als opslagplaats, als stalplaats voor runderen, kippenstallen, varkensstallen, geitenstallen, schapenstallen, paardenstallen, … Naargelang uw wensen, naargelang de projectontwikkeling zich voordoet, naargelang de werfomstandigheden en stabiliteitsstudies voor uw project uitwijzen, zal uw project, in rijp en nauw overleg met U als klant, worden uitgewerkt door ons ook kunnen wij de paardenstalinrichting voor onze rekening nemen.

Wij bouwen uw stal

Met onze vrije medewerkers, architecten, tekenaars, ingenieurs, studiebureaus en aannemers, hebben wij meer dan 40 jaar ervaring verzameld in de Paardenstallen bouwen. Wij zullen in samenspraak met u volgens uw wensen en behoeften de stal ontwerpen Onze paardenstallen zijn sinds jaar en dag een begrip bij paardenliefhebbers

Bekijk enkele voorbeelden van onze paardenstallen en paardenboxen

 

 

Contacteer ons

Wil je een Paardenstal realiseren kies dan voor La Casa. Contacteer ons voor meer informatie op gsm: 0032 (0) 476 97 41 68 of stuur een mailtje naar dirk@lacasahoutbouw.be.

Interessante pagina’s:

WoningbouwVillabouwMassieve houtbouwHoutskeletbouwChaletbouwBijgebouwenTuinhuizenCottagePoolhouseStallenCarportsUtiliteitsbouw