Houten prieel

Houten Prieel gezocht? Wil je een houten prieel laten plaatsen, dan zit je hier goed bij La Casa Houtbouw!

 

 

Houten prieel

Iedereen die een houten prieel wil laten plaatsen in zijn tuin kan beroep doen op de professionaliteit van La Casa. Wij realiseren een prachtig prieeltje tegen een zeer scherpe prijs! Bij La casa kiest u  uit een ruin assortiment prielen, gaat uw voorkeur uit naar een klassiek model met een platdak of punt dak of wil je een moderne houten prieel. Geen stijl is ons vreemd, geen project is ons te klein of te groot.

Kies voor een prieel op maat

Een prieel van La casa kan geplaatst worden in de tuin en lekker onder te zitten als beschutting voor de zon. je kan er ook tuinmeubelen of een lounge set onder plaatsen. Anderen gebruiken een houten prieel eventueel als carport. Vertel ons uw behoeften en wij zorgen voor een prieel op maat dat aansluit bij uw wensen. Al onze prieelen worden op maat van de klant gemaakt.

Contacteer ons

Droom je een mooi houten prieel in de tuin kies dan voor La Casa. Contacteer ons voor meer informatie op gsm: 0032 (0) 476 97 41 68 of stuur een mailtje naar dirk@lacasahoutbouw.be.

Interessante pagina’s:

Woningbouw  –  Villabouw  –  Massieve houtbouw  –  Houtskeletbouw  –  Chaletbouw  –  Bijgebouwen  –  Tuinhuizen  –  Cottage  –  Poolhouse  –  Stallen  –  Carports  –  Utiliteitsbouw

 

Prieel

Een prieel is een halfopen tuinhuisje of terras. Priëlen waren in de 19e eeuw vaak te vinden in de tuinen van grote landhuizen. Ze werden van oorsprong gemaakt van hout of metaal en werden omgeven met bloemen en planten. Een tuinhuisje waarvan de ramen zijn afgesloten met glas wordt ook wel een oranjerie of theehuisje genoemd.