Garden houses

Garden houses bouwen is de specialiteit van la casa houtbouw.  Onze garden houses zijn gemaakt van hout van hoge kwaliteit en gebouwd om lang mee te gaan.  Of u nu eigentijdse en landelijke garden house wilt of iets traditionelers, u zult zien dat er voor elke smaak, tuin en budget een tuinhuisje te vinden is bij ons. Transformeer uw tuin met een van onze garden houses van hoge kwaliteit en geef uzelf wat extra opslagruimte en een plek om te ontspannen.

Garden Houses ideetjes

Voor tuinhuis ideeën, waarom niet overwegen om uw tuinhuis om te bouwen tot een speelkamer? Met speelruimte ver weg van het huis kunt u kinderen een gevoel van onafhankelijkheid geven vanuit de veiligheid van uw eigen huis.

Of u kunt uw tuinhuisje ombouwen tot een leeshoekje, zodat u na een dag hard werken lekker kunt ontspannen. Ons assortiment van kwaliteit garden houses kan u ook genoeg ruimte bieden om uw eigen thuis fitnessruimte te bouwen. Dus of het nu gaat om een tuinstudio of een plek om vanuit huis te werken, u zult merken dat onze tuinhuizen een wereld aan mogelijkheden bieden tegen een fractie van de prijs van een aanbouw. Begin dus vandaag nog met het kiezen van een stijl, van tuinhuisjes met blokhut tot moderne of traditionele modellen!

Garden houses realiseren met  “LA  CASA Houtbouw”   is kiezen voor exclusiviteit en duurzaamheid.

 

Wij doen er samen met U alles aan om dit waar te maken.

U bent voor ons in de samenwerking de sleutel tot weer een tevreden klant.

Reeds van in het begin bent U betrokken bij het ontwerp en de plannen voor u Garden house.

Nadat wij het architectenplan hebben ontvangen, starten wij met het visualiseren van uw project.

U bent al binnen in uw Garden houses  nog voor ze gebouwd is en nog voor de productie of de werf aanvangt! Met onze 3-dimensionale projectvoorstelling, voorkomen wij teleurstellingen en ontluiken tussen ons en de klant, erg leuke ideeën, DAT is nu net 1 van de meerwaarden die wij U aanbieden en waarom U voor ons gekozen heeft.

HOUTBOUWLa Casa Houtbouw – Wonen in de warmte van hout !

 

“Wij” DENKEN MET U MEE

Naargelang uw wensen, naargelang de Garden houses projectontwikkeling zich voordoet, naargelang de werfomstandigheden en stabiliteitsstudies voor uw project uitwijzen, zal uw project, in rijp en nauw overleg met U als klant, worden uitgewerkt door ons.

LA  CASA”  Garden houses specialisten team, in MASSIEVE   HOUTBOUW of in SKELET  houtbouw.

“U” vraagt  =>  “WIJ” adviseren, ontwerpen, projecteren en realiseren, Maar vooral:

“WIJ” LUISTEREN NAAR UW WENSEN

 

Geen Garden houses stijl is ons vreemd, geen project is ons te klein of te groot.

Met onze vrije medewerkers, architecten, tekenaars, ingenieurs, studiebureaus en aannemers, hebben wij meer dan 40 jaar ervaring verzameld.

Een  “JA”  bij ons is een “ZEKERHEID” voor U.

“WIJ” GEVEN U DIE GARANTIE !

 

Maar…. genoeg geschreven.

Graag nodigen wij U uit een kijk te nemen in de verschillende rubrieken op deze web-pagina zodat U onze Garden houses stijl en ervaring kunt ontdekken.

Wij zijn er van overtuigd ook U spoedig te mogen begroeten op ons kantoor in het demo-park dat binnenkort volledig zal heraangelegd en hernieuwd worden.

Wij raden U aan voordien een afspraak te maken

 

Contacteer ons voor meer info over Garden houses en bel 0032 (0) 14/828 770, mail: dirk@lacasahoutbouw.be of kom even langs op afspraak.
Ons kantoor en demopark is gelegen op de Herentalsesteenweg 54 in Poederlee.

VOOR EEN SNELLE EN CORRECTE SERVICE

!!!   TOT   BINNENKORT   !!!