db Bouwsysteem

 

Het “LA CASA” wandopbouwsysteem is UNIEK en geeft de hoogst mogelijke energie besparende rentabiliteit .

Naargelang uw keuze en budget zullen wij graag een energiezuinige en duurzame passiefwoning uitwerken !

Ja, ook de normen voor PASSIEFWONINGEN worden met ons systeem feilloos bereikt !

Naargelang de opbouw en materialen die U gaat kiezen tijdens onze voorbereidende samenwerking, zal Uw project gaan voldoen aan “bepaalde isolatie, ventilatie en winddichtnormen” die in de moderne bouwsystemen en voorschriften van kracht zijn.

 

U kijkt nu hier bij “LA CASA” onder de rubriek WONINGBOUW.
Hier onderschedien wij 3 verschillende soorten en mogelijkheden, die bepaald worden door de aankoop en stedebouwkundige voorschriften van uw grond.

Naargelang de door U aangekochte grond, heeft U de bouwmogelijkheid en keuze tussen een :

  • OPEN BEBOUWING waarbij uw woning totaal vrijstaand is en nergens in verbinding staat met een woning van uw buren. U heeft hier ook nog de mogelijkheid om een bijgebouw (garage- etc…) te bouwen van 40 m².
  • ½ (HALF)-OPEN BEBOUWING waarbij 1 gevel zal aangebouwd worden tegen de wonig van de buren OF waartegen de buren moeten aanbouwen mocht Uzelf de eerste zijn die bouwt. Dit geeft uiteraard steeds enkele voordelen. Het “gabarit” van deze ½ open projecten ligt meestal strikt en duidelijk vast omschreven in de stedebouwkundige voorschriften. U behoudt ook de oprit – doorgang – voor met de wagen via de zijkant van uw woning tot achter te rijden. U heeft hier meestal ook nog de mogelijkheid om een bijgebouw (garage- etc…) te bouwen van 40 m².
  • GESLOTEN bebouwing waarbij langs 2 kanten uw woning is tegengebouwd aan de woning van uw buren. U heeft dan geen doorgang naar achteren en er mag meestal ook geen bijgebouw geplaatst worden in de tuin. Het “gabarit” is strikt vastgelegd in de stedebouwkundige voorschriften.

 

Maar genoeg tekst ! 1.000 woorden zeggen minder dan 10 foto’s !
Dus, bekijk onze pagina’s en U zult zeker een bouwstijl naar uw keuze vinden.
Bezoek ons aansluitend op ons demo-park en wij zullen U graag te woord staan voor een kennismakingsgesprek, naar U luisteren en U nadien graag adviseren en onze werkwijze verduidelijken. Een afspraak maken is aangewezen om wachttijden te vermijden.

! ! ! ONS TEAM VERWACHT U ! ! !