info@seobureau.be

Waterverzachter onderhoud

Regelmatig onderhoud van je waterverzachter is nodig om een goede werking te garanderen. Hoewel het varieert per toestel, is een waterverzachter onderhoud minstens één maal per jaar aangeraden.

Wanneer is het onderhoud nodig?

Dit is afhankelijk van uw toestel maar een jaarlijks onderhoud van uw waterverzachter is zeker geen overbodige luxe. Op die manier kunnen een vlotte en juiste werking van het toestel en een lange levensduur gegarandeerd worden. Meestal kiest men voor een jaarlijkse onderhoudsbeurt. Je kan sommige stappen van het onderhoud, bijvoorbeeld het bijvullen van het zout, zeker zelf doen. Voor het technische aspect doe je toch beter een beroep op een vakman. Zo kan je rekenen op een optimale werking van het apparaat

 

Waterverzachter onderhoud

De technieker doet een algemene controle op de werking van uw toestel. Op deze manier kan hij uw waterverzachter terug afstellen op uw huidig waterverbruik. De hardheid van uw water kan gemeten worden en uw waterverzachter wordt na deze meting bijgesteld. Indien er slijtage optreedt van onderdelen van uw waterverzachter kunnen deze onderdelen vervangen worden, indien noodzakelijk onmiddellijk of we plannen deze in bij een volgend onderhoud.

 

Amsterdam
Defecte of kapotte CV ketel? Niet altijd is een vervanging nodig! Laat de controle uitvoeren door professionals en bespaar onnodige kosten.

 

Picknicktafel bestellen  –  Table Bois –  picknicktafel  –  Mortex  –    parkbank