014 828 770 dirk@lacasahoutbouw.be

Betonpoeren met draadeind

Betonpoeren met draadeind zijn super handig als u van plan bent paaldragers te gaan gebruiken. Door de handige draadeinden kunt u met het grootste gemak de paaldragers zonder moeite monteren. Voor alle poeren geldt dat ze de fundering kunnen vormen van constructies als: carports, veranda’s en terrassen maar ook fietsenbeugels en kleinen schuurtjes voor op bijvoorbeeld de camping.

Snelle montage

Het bouwen van een schuurtje kunt u relatief vlug voltooien, als u maar de juiste materialen bij de hand heeft en als u maar zorgt voor een solide fundering in de vorm van poeren. De betonpoeren met draadeind zijn vervaardigd van beton waardoor ze extra stevig zijn én recycleerbaar.

U kunt de poeren eventueel in een later bouwwerk nog eens gebruiken want ze zullen jarenlang mee gaan en niet gaan rotten. Vraag eens een deskundige of bedrijf dat gespecialiseerd is in poeren, een zogenaamde poerenboer om hulp en advies over welke poer u het beste kunt gebruiken en wat de betonpoeren met draadeind voor u kunnen betekenen.

Let er overigens wel op dat als u paaldragers gaat gebruiken dat deze verkrijgbaar zijn mét en zónder moer en het dus zaak is om te bekijken welke paaldrager u van plan bent om te gaan gebruiken. U leest hier meer over op de website Paaldragers.nl.

Indien u merkt dat de betonpoeren met draadeind die u nodig heeft, niet verkrijgbaar zijn als standaardtype, dan zijn er ook genoeg mogelijkheden om poeren op maat te laten maken door het zogenaamde ‘maatwerk in beton’.

Er zijn genoeg mogelijkheden om ervoor te zorgen dat u de juiste maat poer heeft voor uw bouwwerk. Het hebben van de juiste poeren is belangrijk om er zeker van te zijn dat uw fundering ijzersterk is.

Comments are closed.