Amerikaanse bouwstijl

Amerikaanse bouwstijl

Droom je van een woning in Amerikaanse bouwstijl kies dan voor de professionaliteit van La Casa . Hieronder vindt u heel wat voorbeelden van exclusieve Amerikaanse woningen die wij hebben gerealiseerd.

 

 

Amerikaanse bouwstijl met La Casa

Een huis in Amerikaanse bouwstijl realiseren met  “LA  CASA”   is kiezen voor exclusiviteit en duurzaamheid. Wij doen er samen met U alles aan om dit waar te maken. U bent voor ons in de samenwerking de sleutel tot weer een tevreden klant.

Wij denken met u mee

Naargelang uw wensen, naargelang de projectontwikkeling zich voordoet, naargelang de werfomstandigheden en stabiliteitsstudies voor uw Amerikaanse stijl zich uitwijzen, zal uw bouwproject, in rijp en nauw overleg met U als klant, worden uitgewerkt door ons. Nadat wij het architectenplan hebben ontvangen, starten wij met het visualiseren van uw project.

Geen stijl is ons vreemd, geen project is ons te klein of te groot. Met onze vrije medewerkers, architecten, tekenaars, ingenieurs, studiebureaus en aannemers, hebben wij meer dan 40 jaar ervaring verzameld.

Een  “JA”  bij ons is een “ZEKERHEID” voor U.

Contacteer ons

Droom je van een woning in Amerikaanse bouwstijl kies dan voor La Casa. Contacteer ons voor meer informatie op gsm: 0032 (0) 476 97 41 68 of stuur een mailtje naar dirk@lacasahoutbouw.be.

Interessante pagina’s:

Woningbouw  –  Villabouw  –  Massieve houtbouw  –  Houtskeletbouw  –  Chaletbouw  –  Bijgebouwen  –  Tuinhuizen  –  Cottage  –  Poolhouse  –  Stallen  –  Carports  –  Utiliteitsbouw

 

Wat zijn Amerikaanse huizen

Amerikaanse huizen zijn meestal vrijstaand gebouwd de doorsnee huizen in ons land. Amerikaanse huizen zijn meestal gebouwd in comnbinatie met hout, beton wordt steeds vaker toegepast om de woningen te verstevigen, maar toch blijft hout vaak te vinden in de afwerking. Wie kiest voor Amerikaans krijgt een zeer sfeervolle woning. Zeker aangezien het hout meestal wordt toegepast in lichte kleuren, zoals wit of lichtblauw.